Aluminiumfönster

När det kommer till aluminiumfönster är vi återförsäljare åt ERA-fönster från Väröbacka på Sveriges västkust. Svenskt fönsterhantverk sedan 1951 med inriktning på hållbara, täta och estetiskt vackra fönster.

 

VRIDFÖNSTER MED DOLT BESLAG

En av ERAs viktigaste designfaktorer är de dolda beslagen. Lägg märke till att du inte ser något beslag från utsidan trots att fönstret är vridbart. En helt slät utsida minskar risken för rötskador och ger en betydligt renare design. Våra vridfönster svänger vid öppning helt på utsidan och är, liksom alla våra fönster, glasat enligt MKT 4 med förseglade hörn som hindrar en inbrottstjuv att lyfta ut glaskassetten från utsidan

Ladda hem PDF Ladda ner produktblad

UTÅTGÅENDE 1-, 2-, 3-LUFTSFÖNSTER

ERA EUF är klassiska utåtgående 3-glasfönster i trä eller med aluminiumbeklädnad. Till skillnad mot många andra fönstertillverkare har vi broms på alla öppningsbara bågar.

Ladda hem PDF Ladda ner produktblad

FASTA FÖNSTER

Fasta fönster sitter fast i karmen och kan inte öppnas. Det ger en tätare och säkrare lösning än ett öppningsbart fönster. Karmfasta fönster är även ekonomiska i inköp, vilket medför att du kan applicera glas i större omfattning och låta det vara en del av din fasad. För vädringsfunktion kan du kombinera våra fasta fönster med våra vädringsluckor.

Ladda hem PDF Ladda ner produktblad

SPECIALDESIGNADE FÖNSTER

Runda, halvrunda, trekantiga eller kanske sexkantiga? Vi gillar att vara flexibla och vi löser det mesta. Våra specialfönster tillverkas på beställning med glasning och öppningsbarhet som harmonierar med våra övriga fönsterprodukter. Välkommen att diskutera dina egna fönsteridéer med oss!

Ladda hem PDF Ladda ner produktblad

Fördelar med ERA-fönster

Alla trädetaljer är djupimpregnerade för effektivt rötskydd. Över trettio år utan reklamationer relaterade till rötskador talar till ERAs fördel. I ERAs fönster är glaspaketen monterade enligt MTK4, dvs förseglade i alla hörn. Det gör det betydligt svårare att lyfta ut rutan vid ett inbrottsförsök. Demonteringsbara tätningslister gör en framtida ommålning lättare och snyggare. P-märkt, beviset för hållbara fönster och hårda tester av bl. a. funktion- luft och regntäthet, värmeisolering, manövrerbarhet och upprepad öppning och stängning mm.

Låga U-värden- Genom Termo 3-glas- vilket sänker villans uppvärmningskostnader.

Kontakta Stjärnfönster

Huvudkontor
Kontaktperson: Kristoffer Sundén

0768 – 196 017

0511 – 290 50

Maila oss

Jönköping
Kontaktperson: Marcus Carlqvist

0735 – 61 76 97

036 – 378 016

Huvdkontor

Skånings Åsaka Gålstad 1
532 96 Skara

Google Maps

Jönköping

Tallvägen 38
564 35 Bankeryd

Google Maps